Suša, suša e pa šta je! ( Tajni plan za izlaz iz krize! )

“I ne vovedi nаs vo iskušenije, no izbаvi nаs ot lukаvаgo.”

Moleban za kišu sa teritorijalnim ograničenjem! ( ili kišu ograničenog dejstva!)

Danas je održana  zajednička zatvorena sednica Vlade uz čitanje prigodnih  Molitvi

i  prigodne stihove:

“Prala bi se

ali nema vode,

zar prljava pred

dragog da odem.

Ti ozgore

usliši mi molbe

daj mi kišu

da operem pišu” 

i prigodnu besedu:

“…no svа slаdosnа drаž njihovа isplivаvа u dušu moju, kаdа ih molitveno čitаm i prečitаvаm. …

Na sednici je pročitan plan izlaska iz krize koji je došao  direktno sa Višeg položaja, na kome su oni koji brinu o svom stadu da ne zaluta i zabludi u ova teška sušna  vremena. U tom smislu donešena je sledeća uredba:

Uz žarku molitvu, jedinom Izvoru pravog mira, zajedništva i ljubavi međ` ljudima i narodima, sprovesti molitve u svim hramovima uz prigodne liturgije i zabavni deo, za narod.

Svojom  žarkom molitvom, jedinom izvoru pravog mira, zajedništva i ljubavi, učiniće se da padne kiša na deo naše teritorije, što će dovesti do procvata poljoprivrede i svih  kultura a samim tim i opšteg razvoja svih segmenata privrede i svih delova  društva, povećanje kreditnog i kredibilnog rejtinga zemlje, skoka eskontnih stopa, skokaBDP-a, skoka na berzama naših akcija.

( šifra : loptica skočica)

Sva okolna društva će zbog suše i nerazvijene tehnike navodnjavanja biti prinuđena da kupuju naše proizvode tako da ćemo tim jednim potezom postati ne samo regionalni nego i svetski lider razvoja.

Sprovesti molitve u svim hramovima uz obavezno prisustvo istinskih vernika , što  se da proveriti potpisom i kratkim opisom žitija  po sopstvenom izboru, na crkvenoslovenskom pismu, kome je bliska ćirilica, oduvek bila.

Prisustvo ćirilične  policije će biti obezbeđeno i sprovedeno u skladu sa situacijom usled  mogućih provokacija od strane neistinskih srba – latiničara – grešnika i jeretika.

U zabavnom delu programa učešće će uzeti eminentni estradni radnici, javni  delatnici, elitna, proelitna, ostala i zaostala inteligencija i ostala pastva. U zabavnom kvizu pod nazivom  “Ko je veći vernik?” će prikazati svoje znanje u nekoliko disciplina :

zauzimanje položaj pri celivanju,

zauzimanje položaja pri osveštavanju

zauzimanje položaja pri davanju  i primanju  uz citiranje pojedinih beseda.

Svojim učešćem ćete osvetliti ove manifestacije.

Odluka je kanonska i svetootačka i u tom smislu ima se sprovesti na radost svih duhom napajajućih verujućih i bezgrešnih.

This entry was posted in demokratija and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a comment