12,4 sekunde

Sve zavisi od žena!

Pre toga jedna reklama za mršavljenje ( što kaže reklama izgleda glupo ali deluje, bar po pisanju naučnika istraživača)

Kalorije se ne gube samo tokom seksa već i prilikom oblačenja posle njega. Ako se oblačite opušteno i polako izgubićete 32 kalorije, u žurbi to će biti 98, ali ako vaša žena u tom momentu kuca na vrata, naučnici su izračunali da ćete izgubiti čak 16.521 kaloriju !!!

Ne znam kako su ovo izračunali, ali da je zamišljena situacija prilično zeznuta, jeste.
Posebno sa  reakcijom ”Draga nije ono što misliš, to samo tako izgleda” to je ishitrena izjava data pod pritiskom i stresom i ne uzima se kao merodavna za datu situaciju,

*

Naučnici su utvrdili ( to su oni što stalno vrše neka istraživanja) da ženski orgazam traje samo 1.7 sekundi, a muški čak 12.4 sekunde, pa tako dame provedu 1 sat i 24 sekunde tokom života u stanju orgazma, dok jači pol uživa čak 9 sati tokom života !!!
Ne znam kako su izvukli ovu računicu, meni se tu matematika malo ne slaže,  imam  neku malo drugačiju računicu, ali ću se osloniti i na njihova istraživanja.
Pre svega nameće mi se pitanje: Da li su muški povlaćeni?? (što se tiče i dužine – vremenskog perioda  provedenog u blagostanju, .)
Odgovor je NE!
Jer najvažnije je pitanje svih pitanja, tj,odgovor na isto: uloženog truda u odnosu na postignuto.
Evo zašto:
Prostom računicom dolazim do zastrašujućih podataka ( kad mogu oni naučnici da filozofiraju mogu i ja)
Pretpostavimo da muški primerak doživi orgazam 7 puta  dnevno ( ako se uzme u obzir period od nekih recimo 6 – 60 godina, to bi bio neki  prosek, ono vreme  pre i ono posle se uklapa u tu taj prosek, potire se,, period, pre zbog nedostatka  znanja, a posle do recimo neke 80.-te godine iz, tako reći objektivnih razloga se smanjuje – ovo ne znam iz iskustva, imam skoro upola manje godina, ali čuo/čitao o tome .
E sad, ako uzmemo u obzir, oslonimo se na ovu tezu da orgazam traje 12,4 sekunde, muški primerak u toku dana provede 86,8 sekundi u blaženom stanju Ili 1,4 minuta.
Ostatak dana 1438,6 minuta muški primerak proživi u osmišljanju taktike,strategije osvajanja venerinih bregova ( jer i kad spava – vi žene to ne znate, ali evo iz prve ruke- muški primerak o tom razmišlja. U periodu od 54 ( prirodne efikasnosti)) godine to je cifra od 28353886, 2 minuta.
Pa sad ti vidi!
Razmišljam kako je to ustvari nepravedno! Muškarac uloži sav napor, umni i fizički, upotrebi sve potencijale da bi odobrovoljio zainteresovanu ssuprotnu stranku na ustupak, prilikom osvajanja venerinih ( i ostalih) bregova)  a sve zbog  zbog 12,4 sekunde.

I onda ne deluje besmisleno ona muška izjava “crnčio sam   kao rudar”.

Cenim kada bi drage dame, razmislile malo o ovome, ne bi se dešavalo više da ih boli glava!


Advertisements
This entry was posted in s. anteportas and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s